made in Belgium
recept

Taco's met chili-con-carne

Ingrediënten
  • 200 g tortillachips met chili
  • 4 plakjes ZIZ Cheddar en 2 voor de afwerking
  • Zeste van limoen geraspt
  • 200 g rundsbiefstuk fijn gemalen
  • 5 cl olijfolie
  • 200 g Tex Mex bonenmix (Witte bonen, Kidney en mais)
  • 2 dl tomatenpassata
  • 1 g komijnpoder
  • 1 chilipepertje ontpit en fijngehakt
  • Vers gehakte koriander
Benodigdheden
  • Ovenschaal
  • Oven
tijd
Bereidingstijd:
25 minuten
portie
Porties:
4

Bereidingswijze

Maak de eenvoudige chili: Warm de olijfolie en stoof het gehakt aan met het chilipepertje, bak kruimig en meng er de bonen en tomatenpassata onder, laat even opkoken en werk af met de komijn. Warm uw oven voor op 200°C. Schik de taco’s met daarin een plakje ZIZ en warm ze kort. Presenteer en vul met de chili-con-carne

Eet smakelijk

Selecteer uw taal voorkeur/Sélectionnez votre langue préférée