made in Belgium
recept

Portobello champignon met kip

Ingrediënten
  • 4 portobellochampignons
  • 100 g boter
  • Verse salieblaadjes
  • 200 g kastanjechampignons in blokjes
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 4 sneetjes kippenwit in reepjes
  • 4 plakjes ZIZ Light
Benodigdheden
  • Oven
  • Koekenpan
tijd
Bereidingstijd:
40 minuten
portie
Porties:
4

Bereidingswijze

Warm uw oven voor op 180°C. Warm de boter in uw koekenpan en bak er de portobello’s aan beide zijden in aan. Verwijder uit de pan en dep droog. Warm de pan opnieuw warm en bak er kort de salieblaadjes krokant in aan. Dep ook deze droog. Stoof de sjalot en blokjes champignon aan in de zelfde koekenpan en werk af met de reepjes kippenwit. Schik de portobello met daarop de champignonstoof met kip. Schik daarop een sneetje ZIZ light en werk af met de rest van het bakvocht en krokante salieblaadjes. Gril kort in de oven.

Eet smakelijk

Selecteer uw taal voorkeur/Sélectionnez votre langue préférée